Sok stílusú szafaris hangulatú babaszobát, gyerekszobát mutattunk már be, de ez a mostani igazán modern és egy kicsit más mint a többi. 

 

 

Bővebben...

babaszoba zöld-fehérben

Modern ez a babaszoba, de a bútorok formái egy kis retrot is idéznek. Azonban a zöld-fehér kombinációja nagyon természetközelivé teszi az egészet. A fa használata ezt csak még inkább erősíti.

Bővebben...

Újra divatba jönnek a 70-es, 80-as években hódító tapéták. Legyen az nagy virágos, csíkos, pöttyös vagy a nagyon habos, fodros textil kiegészítők, dekorációk.

Bővebben...

A cowboyok Amerika újkori történelmének meghatározó szereplői voltak. Azt azonban kevesen tudják, hogy a romantikus filmek hősei a polgárháborút követően a főszerepet kaptak az élelemhiánnyal küszködő országban az élelmezés biztonságának helyreállításában. Az északi államok húshiánytól szenvedtek, a déli vidékekről hajtották, terelték a marhákat a tehenészfiúk, miközben a szállítmány sorsát banditák és ellenséges indiánok veszélyeztették. Így az erős, bátor, fegyvert jól forgató, lovasok képe a valóságban is léteztek nem csak a filmvászonra álmodták meg őket. Nem csoda, hogy ez a stílus beférkőzött a gyerekszobákba is.

Bővebben...

babaszoba, zöld, pink

Nem is annyira babás ez a szoba, mint inkább nőies. A zöld és a pink együttes használatát én is sokszor alkalmazom gyerekszobáinknál. A zöld visszább vesz a pink élénkségéből. Újra divatba jöttek a nagy virágmintás anyagok. A 80 évekre emlékeztetnek.

 

 

Bővebben...

Szürke ikerbabaszoba

Ennél az iker babaszoba kialakításánál szempont volt, hogy a modern vonalvezetés mellett egy kis klasszikust is becsempésszenek, úgy hogy a szoba ne veszítse el a funkcionalítását és kényelmes maradjon. Igazán sikertörténet már első ránézésre is. A szürke és a Tiffany kék színkombinációval nagyon elegáns, ugyanakkor ezektől a színektől kissé hűvös lenne, ha... 

 

Bővebben...

gyerekszoba praktikus ötletekkel

Minden család azzal a problémával kűzd, hogy a rendelkezésre álló gyerekszobát, hogy tudja a legpraktikusabban kihasználni, tárolókkal beépíteni. Nos, itt van erre egy példa. Nem minden részletében jól átgondolt, de még is tetszetős gyerekszoba. Épp úgy lehet egy kislányé is, mint egy fiúé.

 

Bővebben...

kalózos gyerekszoba

Hollywood számtalanszor vitte filmvászonra a kalózos témát. Minden kornak meg volt a maga híres kalóza. Ezek a figurák a filmekben legtöbbször romantikus hősként jelentek meg, vagy a szerelmükért vagy a hazájukért küzdöttek a filmezés hajnalán.  Természetesen a valós életben a kalózok nem pozitív figurák voltak, hanem rablók, akiket a haszonszerzés irányított. Nem tértek jó útra, csábúltak el egy-egy kék szempárért. Még is vonzó a gyerekek számára ez a szerepkör, akinek szívesen bújnak a bőrébe. Megosztó személyiségek hol gonoszak, hol jók.

 

Bővebben...

gyerekszoba dekoráció, falidekorációEgyszerű ötletekkel is feldobbhatjuk a gyerekszobát. Ha nem akarunk drága dolgokra költeni, akkor hulladék fa anyagokból is lehet különlegességeket létrehozni. Minden édesanya szereti "cicomázni", otthonossá tenni a gyerekszobát. Egyszerű dolgok is nagy örömet jelenthetnek a kicsik számára.

 

Bővebben...

zsiráfos falidekoráció

Néha egy egyszerű ötlettel is átvarázsolhatjuk az egész gyerekszobát. Most itt van egy, amit könnyen elkészíthettek és nem kell hozzá nagy kézügyesség csak egy kis barkácskedv.  Bonyolultnak tűnhet, de nem az. Két három óra leforgása alatt elkészíthetitek.

 

Bővebben...