Tiniszoba díszítéseVan egy megunt éjjeli szekrényetek, vagy asztalkátok, de nem szeretnétek kidobni? Itt egy ötlet hogyan tudjátok újradizájnolni kis költségvetéssel. Ahhoz, hogy drágának és egyedinek tűnjön egy bútordarab, nem feltétlenül kell hozzá sok pénz, csak egy jó ötlet és két ügyes kéz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiniszoba díszítése saját kezüleg.Ehhez a szép éjjeli asztalka elkészítéséhez, nem kell más, mint:
 
  • színes, lapos üvegdekor, 
  • színtelen kézműves ragasztó és
  • kitartás.
 
Mindezeket hobby boltokban megtaláljátok. Számtalan színben kaphatóak ezek az üvegdekorok, csak azt kell eldöntenetek, hogy a szobához, milyen szín illik.
 
Ha megvannak az alapanyagok, akkor neki is kezdhettek a munkának.
 
 
 
 
 
Tiniszoba díszítése. Hogyan fogj hozzá?Először tisztítsuk meg az asztalkánk tetejét, magyarán zsírtalanítsuk, aztán, kezdjétek egyenként a felületre felragaszgatni a színes üvegeket, bármilyen mintázatban. Mivel ezek nem rögtön száradnak, így a mintázaton bármikor változtathatsz. Ha készen vagy, akkor egy kicsit hagyd száradni. Az üvegdekor formájától olyan lesz az asztalka, mintha "bubis (buborékos)" lenne.
 
 
 
 
 
 
 
Így díszítsd a tiniszobát!Az üvegek között nagy lesz a hézag, ami takarítás szempontjából nem előnyös, mert minden por a hézagokban fog lerakódni, ezért a színtelen ragasztóval ne spóroljunk. Terítsük be vele az egész felületet úgy, hogy majdnem ellepje az üvegdekorokat. Minimum 72 óra száradási időt hagyjunk, majd azt követően használatba is vehetjük.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiniszoba falára dekorkép.Ha már így belelendültünk a szoba felfrissítésébe és még maradt jó néhány darab színes üvegünk, akkor készíthetünk belőle dekorképet is. A tehnikája ugyan az, mint az asztalé.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiniszoba falára, hogyan készíts dekorképet.
Készen is klasszul néz ki. Tehetjük a tiniágy fölé, akár több képet is egymás mellé.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
forrás: madiganmade.com
 
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
 
 
Share