autós babaszoba, metropolis babás stílusban festve a babaszoba falánSokszor találkozni, olyan véleménnyel, hogy könnyű, annak akinek sok pénze van, mert annyit tud költeni a gyerekszobára, amennyit csak akar. Valóban könnyű annak, de nem kizáró ok a visszafogodtabb költségvetésből élő családok számára sem, hogy olyan babaszobát varázsoljanak kis pénzből, amit megálmodtak gyermeküknek. Kreatív megoldásokkal bármiből ki lehet hozni a legjobbat. 

 
 
 
metropolis babás stílusban festve a babaszoba falánAz alábbi babaszoba tökéletes példa arra, hogy önállóan is létre lehet hozni "csodákat". Itt a babaágyon, pelenkázón és egy szoptatós széken kívül nincs "semmi" kiegészítő, berendezési tárgy és még is elegendő ahhoz, hogy egy boldog baba élje itt a napjait. Mi teszi még is ilyen színessé és varázslatossá? Hát a szülők által készített falfestések.
 
 
 
 
 
 
 
 
autós babaszoba, metropolis babás stílusban festve a babaszoba falánEzek elkészítéséhez nem kell tehetség. Egy babaszobába nem feltétlenül kell tökéletes festésnek születnie. A lényeg, hogy a színek, formák megfogják a kicsiket. Az olyan geometriai alakzatok elkészítését, mint négyzet, téglalap, kör mindenki elsajátította már az általános iskola alsó tagozatában vagy már az oviban.
 
 
 
 
 
 
 
 
autós babaszoba, metropolis babás stílusban festve a babaszoba falán, babaszoba festésEz a falfestés csupán ezen geometriai alakzatok megjelenése, kisebb-nagyobb méretben. A falfestés megtervezéséhez nem kell más, mint egy jó hosszú vonalzó, körző és radir. Ahhoz hogy az ablakok szabályosak legyenek, papírból érdemes sablont készíteni, amit csak körbe kell a falon rajzolni. A színektől se féljünk, itt is a rózsaszínen kívül szinte minden szín pasztell verziója megjelenik.
 
 
 
 
 
 
 
 
autós babaszoba, metropolis babás stílusban festve a babaszoba falánÖtletes megoldásként Adrian neve és születésének ideje is felkerült a falra. Ezzel máris személyessé vált az egész.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
autós babaszoba festésEgy jelzőlámpa felvarázsolása a falra sem nagy kaland és még azok is képesek ilyen autókat festeni, akik rajz analfabétának tartják magukat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
autós babaszoba, metropolis babás stílusban festve a babaszoba falán, babaszoba festésUgye, hogy nincs üres hatása a szobának, pedig alig van benne valami?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
babaszoba textilA fal díszítése visszaköszön a babakelengyén. Ez nem feltétlenül szükséges, elegendő akár egyszínű textílből is elkészíteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
autós babaszoba, metropolis babás stílusban festve a babaszoba falán, babaszoba falfestésImádni való ez a babaszoba!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: project nursery
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
Share