babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszobaMár több babaszoba ötletet mutattam meg, de még ikrekről nem esett szó. Mi van, ha egy családba dupla boldogság érkezik, hogyan rendezzük be a picinyke szobát? Mit tegyünk, hogy ne érezzük bezsúfolva a babaágyaktól?

 

Érdemes végiggondolnunk, mik a legszükségesebb bútordarabok. Telezsúfolni nics értelme a helyiséget, mivel hamar eljön az ideje a kúszásnak, mászásnak és ilyenkor térre van szükségük a babáknak. Az alább bemutatásra kerülő iker babaszoba méretében nem túl nagy, de még is minden elfér benne, amire csak szükség lehet.

betúk a falon - babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszoba

 

A szoba színeiben modern, fiús és olyan dekorációs ötleteket vonultat fel, ami által nagyon elegáns.  Érezni a szobán, hogy átgondolt koncepció alapján lett berendezve.

A fő színek, a bézs, szürke és fekete. Ezek már önmagukban is eleganciát sugallnak. A két babaágy a hosszanti falon lett elhelyezve és hogy személyessé tegyék felfestésre kerültek a fiúk neveik, monogramjuk. 

 

 

 

 

 

nevek a falon - babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszoba

 

Egyszerű dekorációs ötlet, ami jól kitölti az üres falat.
A szobában megjelenő textilek összhangban vannak egymással. A függöny, az ágytakaró, a díszpárna színei és mintázata vissza-visszaköszön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tükrös éjjeliszekrény - babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszoba

 

A babaágyak között elhelyezésre került egy tükrös éjjeliszekrény lámpával, ami éjszakánként jó szolgálatot tesz az édesanyának. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ultrahang fotók - babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszoba

 

Dekorációs elemként jelennek meg a fekete-fehér ultrahang fotók. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kiságyak - babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszoba

 

A babatakaró mintázatában megtalálható körök visszaköszönnek a szőnyegben. A különlegessége, hogy nem a takaró lett a szönyeghez választva, hanem a szönyeg mintázata lett megfestve a takaró után.

 

 

 

 

 

 

 

iker babaszoba ötlet - babaszoba, iker babaszoba, ikerbabaszoba

Praktikussági és helykihasználási okokból egy nagyobb méretű komód került be a szobába. Ebben vannak a baba holmik és ennek a tetején került kialakításra a pelenkázó rész. A fonott kosárban vannak a pelenkák, popsitörlők és egyéb kenőcsök. A tükör nem csak a babák figyelmét köti le pelenkázás közben, de optikailag meg is növeli a szobát.


Természetesen a szoptatós fotel sem maradhat el a szobából és egy kuka sem, ami a komód és a fotel között bújik meg.

Ettől többre nincs is szükség egy iker babaszoba berendezéséhez. Mire odáig eljutnak, hogy a játékok lekössék a figyelmüket az többnyire nem a szobájukban lesz elhelyezve, hanem abban a helysiégben, ahol a legtöbbet tartózkodik a család, az pedig a nappali. Így tényleg csak a legszükségesebb berendezésekre szorítkozzunk a babaszoba kialakításánál!

 

 

 

Fotó: projectnursery.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk? Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 

 

 

 

 

 

 
Share