Szürke ikerbabaszoba

Ennél az iker babaszoba kialakításánál szempont volt, hogy a modern vonalvezetés mellett egy kis klasszikust is becsempésszenek, úgy hogy a szoba ne veszítse el a funkcionalítását és kényelmes maradjon. Igazán sikertörténet már első ránézésre is. A szürke és a Tiffany kék színkombinációval nagyon elegáns, ugyanakkor ezektől a színektől kissé hűvös lenne, ha... 

 


babaszoba szürke és tiffany kékkel

a plafon fehér volna. Ellenben kék alapon szürke rombusz mintás, olyan hatása van, mintha egy jó pihe-puha padlószőnyeg lenne.

Közelebbről megnézve a szoba szintén egy téma köré épül fel. A téma pedig nem más, mint Afrika a szavannák világa. A falakat nem csak szürkére festették, de zebra nyomott mintás tapétát is kapott. A falakat több szekcióra bontották fel, mindegyik kapott egy keretet és abba kerültek a tapéták.

 

 

 

bababútor szürke színben

 

A Mi ikerbabáink egy ágyban alszanak. Nem bántuk meg, hogy így döntöttünk.  A kicsik szeretnek együtt aludni, sokszor egymáshoz bújva, egymás kezét fogva alszanak el. Nem zavarják akkor sem egymást, hogy ha az egyik fent van, a másik pedig alszik. 

Ennél a gyerekszobánál a szülők másként döntöttek, sőt viszonylag távol is vannak a babák egymástól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

babaágy szürke színben

 

Az ágyak fölött lévő betűk a gyerekek neveinek a kezdőbetűi, funkciójában éjjeli lámpa, ami jól jön éjszakai etetésnél, pelenkázásnál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

éjjeli fény a nevek kezdőbetűjéből

 

Imádnivalóak a Tiffani kék kiegészítők. Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a színbe (annyira kontrasztos a szürkével...).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tiffany kék bababútorok

A fali képek és a plüss figurák a szavanna állatait idézik, mint például az elefántot. A Tiffany kék nagyon babássá, hangulatossá teszi ezt a sarkot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Divulgacao

 

Szöveg: Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát szeretnél bútorokkal együtt kérj árajánlatot tőlünk?Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

 
Share