Hello Kitty gyerekszobákAz anyukák mindig nagy szeretettel és izgalommal tervezgetik a gyerekszobát. Számtalan ötlet fut végig az ember agyán, míg végül leragad egy téma mellett. Ha eldöntöttük, hogy mit szeretnénk, akkor már sokkal könnyebben mennek a tervezés folyamatai.

A lányos anyukák körében nagyon kedvelt téma a cica karaktert megformáló Hello Kitty. Nincs olyan ruhásszekrény, ahol hiányozhatna a hétköznapi viseletből egy-egy cicás darab. Mi van, ha azt szeretnénk, ha a gyerekszoba hangulata is Hello Kittyt tükrözné?

Egyértelmű, hogy akkor a fehér és a rózsaszín mellett kell letennünk a voksot. Hisz e két szín nélkül nem is létezhet Hello Kitty. Dönthetünk úgy, hogy a bútordarabok formái imitálják Kittyt, vagy a falakon jelenítjük meg festés formájában, vagy csak a kiegészítők mintáiban köszön vissza, mint függöny, ágytakaró, díszpárnák, szőnyeg. Bármelyik megoldást is választjuk, vigyázzunk a színek egyensúlyára!

Lássuk a nagyvilágban, milyen ötleteket találni Hello Kittys szobára! Természetesen a teljesség igénye nélkül az ízlésesebb darabokat fogom most megmutatni.

Hello Kitty a gyerekszoba falán.Máris kezdeném az abszolút kedvencemmel. A fehér-rózsaszín egyensúlya kiváló. Egyszerű, letisztult kislány szoba. Kedvesen jelenítik meg a cicalány fejét, ami rejtett világítást is takar. A szemet vonzza a kristály csillár, ami nagyon illik a szoba letisztultságához. Kecsességet visz bele, de még sem giccses.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heloo Kittys gyerekszoba. Rózsaszín gyerekszoba.Itt a masni és az ív teszi egyértelművé, hogy Hello Kitty birodalmában járunk.  A mérleg nyelve inkább a rózsaszín felé billent el. Jobban tetszene, ha a világítást nem egy végigfutó, rojtos drapéria mögé rejtették volna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habos-babos Hello Kitty gyerekszoba, tiniszoba,Ez a Hello Kittys szobák habos-babos J változata. Kör alakú franciaágy sok-sok csipkével, függönnyel, szív alakú fotel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello Kitty elválasztó fal a gyerekszobában.Óriási ötlet! Térelválasztóként elkészíteni a cica fejének ívét. Ez csakis Japánban lehet, hisz ott van a legnagyobb Hello Kitty őrület, még felnőtt nők körében is. Nem lehetett kis munka elkészíteni. Valószínűleg műanyagból van kiöntve és úgy összeépítve gipszkartonnal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello Kitty gyerekbútorokCica jobbra, cica balra, cicák mindenütt. Egyszerű fehér-rózsaszín bútorok kiegészítőkkel. Különlegesség az ágy fejtámlája és a tükör formája.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello Kitty beépített szekrény és gyerekágySzintén egy letisztultabb, modernebb szoba. Egyedül a beépített szekrényen lévő matrica és az ágy fejtámlája árulkodik a gyerekszoba témájáról.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello Kittys falfestésHa nem akarod túlzásba vinni a Hello Kitty mániát, sem a bútorok formájában, sem a kiegészítőkben, akkor elegendő a gyerekszoba falára ízlésesen felfesteni. A gyerekek öröme is meglesz benne és neked sem kell az egész várost felbolygatnod bútorokért, kiegészítőkért. Ez egy kényelmes megoldás.
 
Fotó: pingalok.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello Kittys nappaliVégül egy példa arra, amikor a cica kiszabadul a hálószobából és a családi események színterén is feltűnik, a közös nappaliban. Megnézném melyik férj hozná ide a haverjait meccsnézésre! :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: pinterest.com
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
Egyedileg megálmodott Hello Kittys gyerekszobát szeretnél hozzá illő bútorokkal? Akkor hívj! Megtervezem és kivitelezzük! Kovács Helén + 36 30 550 4766
 
 
 
 
Share