Miki egeres gyerekszoba, miki egeres gyerekbútorEz a két kedves figura az 1920-as évek végén született meg a Walt Disney stúdióban. Pontosabban először csak Miki egér, de aztán, mint minden „férfinak” szüksége volt egy erős nőre, így alkotói megálmodták mellé Minniet. Kevesen tudják, de Miki egér, mint rajzfilmfigura elsőként kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán. Mára ez a kis egér barátai társaságában újra éli fénykorát, igaz most már 3D-s verzióban.

 

 

Újra megjelentek a boltok polcain, ágyneműkön, függöny anyagokon, de már bútorok formájában is. Lássuk, milyen megoldásokat találni, ha Miki vagy Minni egeres gyerekszobát szeretnénk. Eltekintenék a sorozatgyártásban megtalálható bútoroktól, inkább a kreatív ötleteket tekinteném át.

 
Miki egeres gyerekszoba, miki egeres gyerekbútor. Piros és sárga miki egeres szoba.A piros és sárga kombinációja játékossá és meleggé teszi a szobát. Különösen az ágy fejtámlája tetszik, ami a jellegzetes egér fejformát követi, ugyanakkor maga Miki egér is megjelenik. Igaz, félénken megbújva a fejvégnél. A tükör is jó pofa ötlet, amit Miki egér tart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Modern miki egeres gyerekszoba. Miki egér fejét imitáló bútorok.Nem igazán tudom eldönteni, hogy ez egy tini szoba, vagy egy felnőtt hálószoba. Mindenesetre egy biztos, hogy egy nagyra nőtt gyermek lakik benne, akit még „fogvatart” gyerekkori kedvence.
A szekrények, polcok elhelyezése egy egér profilképét adják ki. A bútordarabok háttérvilágítást kaptak, ami még inkább kiemeli a formákat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fémes hatású miki egeres gyerekbútorEgy fiúsabb színvilágú Miki egeres gyerekszoba. Nekem kissé rideg ez a szoba, nem hinném, hogy kis gyereknek készült. Itt is a jellegzetes fejforma jelenik meg a beépített szekrény frontjain.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miki és Minnie egeres gyerekbútor, kanapé a nappaliban.Még egy ritkaság. Ki az, aki a nappalijába Miki és Minnie egeres ülőalkalmatosságokat helyez el? Nem beszélve a háttérben lévő komódról, ami egér füleket kapott. Gyerekszobába mindenképp jobban mutatnának és odavalóbb lenne. De, hát kinek a pap, kinek a papné!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minnie egér háza formájú gyerekágy és gyerekbútor.Kezdtük a junior darabokkal, most nézzük meg a kisebb gyerekek mik közül választhatnak.
Itt aztán van minden! Színes, mint Disney World. Maguk a bútorformák kedvesek, ötletesek. Egy-egy darab belőlük jól mutatna egy gyerekszobában egyszínű kiegészítőkkel, de így ömlesztve minden egy térben túl sok, giccses.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minnie egeres gyerekszoba. Minnie egeres gyerekbútor.Ki nem maradhat a nagyon lányos, nagyon rózsaszín gyerekszoba. A lakberendezők sokszor „felszólalnak” a sztereotípiák ellen, de mégis gyakran döntenek a lányos szülők a „tömény” rózsaszín szoba mellett. Ez még is egy rendezett, egységes Minnie egeres gyerekszoba, a szemnek is tetszetős.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miki egér farmja gyerekszoba.Miki egér farmja gyerekszoba. A fehér-rózsaszín kombinációjából tudjuk, hogy kislány szobában járunk. A piciny gyerekszobát a falfestés optikailag megnöveli, mélységet ad neki. A házikó formájú ágy Minnie egér házának az ötletéből született. Letisztult, egyszerű szobát szerettek volna a szülők a 2 éves Zoénak, ezért az eredeti házikó megépítése nem jöhetett szóba. Így a szívecskét, mint visszatérő motívumot vettük alapul a kuckó és bútorok megtervezésénél.
 
Fotó: gyerekszobabutor.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miki egeres gyerek fürdőszoba.A gyerekszobán túl máshova is beférkőztek ezek a kedves kis Disney egerek. A gyerekfürdő színes egér motívumos csempéi mozgalmas hangulatot visznek a helyiségbe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: pinterest.com
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
Minni vagy Mikey egeres gyerekszobát szeretnél, hívj és közösen megtervezzük, kivitelezzük: Kovács Helén +36 30 550 4766
 
 
 
 
 
Share