pink tiniszoba. Rózsaszín tini szobaA rózsaszín a vele szembeni sztereotipiák ellenére továbbra is hódít.  A lakberendezők folyton azt "szajkózzák" rugaszkodjunk el az olyan sztereotípiáktól, minthogy a fiúknak kék, a lányoknak rózsaszín szoba dukál. Mindhiába, a piac ontja ki magából a rózsaszín termékeket. A gyerekboltokban a ruhaosztályon alig találni kislányoknak ezen a színen kívül mást, ugyan ez jellemző a lábbelikre és a játékokra is. Elkerülhetetlen, hogy a gyerek ne fertőződjön meg a rózsaszín szeretetével.

A gyerekszoba berendezésénél ügyeljünk arra, hogy ha már a rózsaszínt választottuk a fő színnek, akkor azt megfelelően ellensúlyozzuk valami mással, hogy ne essünk a ló túloldalára. Párosíthatjuk szürkével, barnával, feketével, fehérrel és a különböző árnyalataival, de akár lilával is.

Rózsaszín, pink gyerekszoba, tiniszobaA rózsaszín, annak világosabb árnyalata és a pink kombinációja igen ízléses szobát eredményez. Ennek a tiniszobának a különlegessége mégis a plafonon megjelenő 3D-s virágmotívum és annak a falon megjelenő negatívja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasztell rózsaszín tiniszoba drappalA tiniszoba meghatározó szürkés-drapp színe mellett a lányos hangulatot a halványrózsaszín kiegészítők adják. Ez az egyik kendvenc összeállításom. Számomra rendkívül romantikusan rusztikus, a modern megoldások ellenére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EbFehér - rózsaszín gyerekszobaben a tiniszobában a fehér van túlsúlyban, a játékosságát és színességét a rózsaszín kiegészítők adják. Maga az emeleteságyak és a galéria kialakítása, a benne lévő színes búrák már csak hab a tortán.

 

 

 

 

 

 

 

Pink - fekete - fehér kombinációban tiniszobaHa a rózsaszín falak mellett döntünk, akkor ügyeljünk arra, hogy az ajtók, az ablakok, a plafon fehér maradjon, mert ezáltal a szoba tágasabbnak és "frisebbnek" tűnik. A fekete-fehér drapéria, párnák, ágytakarók, egyéb csecsebecsék nagyon elegánssá varázsolják ezt a tiniszobát.

 

 

 

 

 

 

 

Pink gyerekszoba. Pink tiniszobaItt a pink és fehér mellett megjelenik tapéta mintázatában az arany is. Modern és egyszerű tiniszoba. A színekkel próbálták egyedivé tenni, illetve a falon elhelyezett kör formájú képkeretekkel. A helyiséget optikailag a tükrös szekrénnyel növelték meg.

 

 

 

 

 

 

 

Rózsaszín tiniszobaErről nincs is mit mondanom, csak annyit, hogy I love it! :-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotók: pinterest.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 
Share