Babaszoba falfestés. Minimál stílusú dekorációs festés a babaszoba falán.A kismamák egyik kedvenc elfoglaltsága még a baba megérkezése előtt, hogy hogyan rendezzék be a kicsi birodalmát. Szeretnék, hogy meleg és barátságos legyen, ugyanakkor a lakás többi részéhez is illeszkedjen színeiben és stílusában. Ez egyre fontosabb ma, amikor a minimalista stílus uralkodik a legtöbb otthonban.

A minimalista stílus maga után vonzza az egyszerűen elkészíthető minimál babaszoba festést. Ezt a festést bármely kismama bátran bevállalhatja, hisz nem lehet elrontani és sikerélményt ad. Később csemetéjének is elbüszkélkedhet azzal, hogy saját kezűleg dekorálta "szerelme" babaszobáját.
 
Nem csak minimál stílusú otthonokba ajánljuk, hanem mindenkinek, aki saját kezűleg akarja megszépíteni a babaszobát.
 

Babaszoba festés, fákat mindenhova

 
Minimalista babaszoba festés.A legegyszerűbb minimál festés, amikor még a szín kikeverésével sem kell bajlódnunk. A színes falat fehér fa törzsekkel, ágakkal és levelekkel díszítjük. Nagyon hangulatos tőle a szoba és nem igényel komolyabb kézügyességet. Egy üde, friss babszobát kapunk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minimalista babaszoba festés.Még egy példa fehérrel festett fára. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minimalista babaszoba festés baglyokkal, falevelekkel.Ha már nagyobb kihívást szeretnénk, akkor színekkel is próbálkozhatunk. Az egyszínű fatörzs ötlete marad, de magát a faleveleket színezzük kedvünkre. Mielőtt a színeket felfestenéd a falrakészíts próbát egy papírlapon. Ha nagyon erősnek találod a kiválasztott színt, akkor keverj hozzá egy kis fehéret és máris pasztelesebb lesz. Egyszerű baglyos figurát is festhetünk  a falra, manapság nagyon divatosak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Babaszoba festés fával, 3D-s virágokkal.Tovább szeretnénk "cifrázni" a szobát, akkor 3D-s virágokat és pillangókat készíthetünk papírból és ezeket ragasszuk fel a festett faágakra. Töltsünk le sablont az Internetről a virágokhoz és a pillangókhoz. Készíthetjük ezeket fehér papírból, vagy akár színesből. Íme egy végeredmény.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Babaszoba festés fával, virágokkal.Variálhatjuk úgy is, hogy nemcsak a fát fessük meg, hanem a virágokat is, illetve 3D-s virágokat ragasztunk még a falra swarovski kristályokkal díszítve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Babaszoba dekoráció, falfestés, papír madarakkal és falevelekkel.Még egy példa a 3D-s dekorációra. itt a madár és a falevél lett papírból kivágva, meghajtogatva. Nagyon rusztikus hangulatú babaszoba lett, a fehér és levendula színekkel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minimalista babaszoba festés.A fa motívum helyett választhatunk mást is. A lényeg, hogy tudjuk képesek vagyunk jól elkészíteni. Olyan motívumot válasszunk, ami nem haladja meg a képességeinket! Ez egy nagyon egyszerű falfestés, a különlegessége abban van, hogy a felhők öntapadós matricából vannak és alá van beragasztva az essőcseppekből álló girland. Ötletes és egyedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Babaszoba festés minimál stílusban.Szintén minimalista stílusú babaszobába ajánljuk. Szabad kézzel felrajzólható és kifesthető.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: pinterest.com
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
 
Share