Uniszex babaszoba, babaszoba festésIdőnként be-benézünk egy szobába és megnézzük ki hogyan alakította azt át. Sok szép babaszobával találkozni a neten, de kevés van olyan, ahol minden részletre oda is figyeltek. Nem csak a praktikusság a fontos, de az is, hogy színeiben, kiegészítőkben is harmóniázáljon. A legfontosabb, hogy a baba jól érezze ott magát és megkapja azokat az ingereket, amik az egészséges fekjlődéséhez szükséges

Elsőként egy uniszex babaszobát hoztam.  A megálmodója egy semleges babszobát szeretett volna, így jött az ötlet, hogy egy a madarak, a természet által inspirálta helyiséget alakítson ki jövendőbeli kislányának. 
 
Fontos volt számára, hogy egy modern, de még is otthonos és meleg babaszoba várja Őt itt. A falak alapszíne szürke, némi kis barna beütéssel. A szürke nem egy barátságos, vidám szín a babaszobába, de a kiegészítőkkel azzá tehető. Így esett a választás  a narancssárga és a világos kék színekre.
 
Körbe nézve a babaszobába sikerült az elképzeléseket jól megvalósítani úgy, hogy mindenapró részletre odafigyelt az anyuka.
 
Narancs-szürke babaszoba dizájn. Madaras babaszoba festés a falon.Az egyszerű fehér bútorok a kiegészítők által kapnak életet. A narancssárga dobozok, képkeretek, a kék színű apró dísztárgyak nagyon vidámmá és színessé teszik a babaszobát. A falfestésnél is ügyeltek arra, hogy a narancssárga visszaköszönjön.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Narancs - szürke babaszoba dizájn.A türör inkább díszként van jelen a szobában, mint funkciójában. Hacsaknem az volt a cél vele, hogy visszatükröződjön a kézzel készült színes madarak koszorúja, vagy egy kialvatlan éjszaka után lecsekkoljuk a szemünk alatti fekete karikákat. A színes madarak pelenkázás közben, lefoglalják a kicsik figyelmét.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Narancs - szürke babaszoba. Madarás, fás babaszoba falfestés.A praktikusságra is gondolva egy szoptatós fotel is bekerült a babaszobába egy ottománnal, mellette éjjeli asztalkával és lámpával. Ez jó szolgálatot tesz hajnalban, amikor kómásan kibotorkál anyuka a gyereksírásra. Az sem jelent gondot, hogy ha szoptatás közben be-bealszik. Itt is megjelenik szolidan a falfestés és a narancssárga kiegészítők.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fás, erdős babaszoba festés.Ha fák és madarak, akkor lennie kell egy madáretetőnek is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Textil kép a babaszoba falára. Narancs - szürke babaszoba.A falra készíthetünk saját magunk textil képeket. Nem kell túl sok minden hozzá. Fa képkeret, színes textilek, olló, ragasztó és az üres szürke fal már is átvarázsolható színessé, mozgalmassá.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Éjjeli világítás a babaszobába.Végül az éjjeli világitásról sem felejtkeztek meg. Ezek a led faágak nem csak jól mutatnak a kék színű vázában, de hasznosak is. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: Design, Dinning and Diapers
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
Share